Azobe hout

Bent u op zoek naar het perfecte materiaal voor uw buitenprojecten? Bijvoorbeeld om azobé palen voor een schutting te plaatsen? Of wilt u een vlonder plaatsen? Ontdek de buitengewone kwaliteiten van azobé hout. Een hoogwaardige houtsoort die bekend staat om zijn indrukwekkende duurzaamheid en kracht. Bij Houthal 15 bieden we alleen de beste kwaliteit azobé hout. Wanneer u investeert in azobé hout, bent u ervan verzekerd dat uw hout zowel functioneel als mooi is. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste afmetingen en hoeveelheden.

Totaal 1–16 van 21 producten

Tropisch hardhout met een maximale duurzaamheidsklasse nodig voor uw project? Bij Houthal 15 vindt u vele mooie planken, balken en palen van Azobé hout. Met keurmerken die garanderen dat ieder stuk hout afkomstig is van eerlijke en verantwoorde boskap. Dit betekent dat het Azobé hout op een duurzame manier is gekapt. En daar betaalt u bij ons echt niet de hoofdprijs voor. Wij vinden namelijk dat DIY’en met hout leuk en goedkoop moet blijven.

  • Extreem sterk loofhout afkomstig van verantwoorde houtkap
  • Mooie DIY-prijzen voor consumenten
  • Uitermate geschikt voor sterke funderingen van bijvoorbeeld tuinhuisjes en schuttingen

Waarom kiezen voor Azobé hout?

Omdat Azobé hout een van de duurzaamste houtsoorten is die u kunt kiezen. Met een duurzaamheidsklasse van 1 op een schaal van 1 tot 5 is het duurzamer dan bijvoorbeeld eikenhout (duurzaamheidsklasse 2), Douglas hout en grenen (duurzaamheidsklasse 3) en vurenhout (duurzaamheidsklasse 4). Een duurzaamheidsklasse van 1 wil zeggen dat het Azobé hout na 25 jaar direct contact met de grond nog steeds zorgt voor een stabiele constructie. Het hout is bovendien minimaal vatbaar voor schimmels en bacteriën.

Waar u Azobé hout voor kunt gebruiken

Dankzij het extreem duurzame karakter van Azobé hout kunt u het gebruiken voor alle constructies die in direct contact staan met de grond. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • De basis van een vlonder
  • De fundering van een tuinhuis
  • De palen van een schutting
  • Borders

Voorboren in Azobé hout is noodzakelijk om te voorkomen dat het hout gaat splijten. IJzeren schroeven kunnen mogelijk gaan roesten als ze in aanraking komen met Azobé hout. Kies daarom altijd voor rvs schroeven.

Ander hout voor uw project

Kijk ook eens bij ons andere hout:

Uw Azobé hout snel in huis

Dat is wat we beloven. Want we leveren al onze houtsoorten direct uit eigen voorraad. Dat betekent voor u dat u uw bestelling gemiddeld binnen 1 week in huis heeft. Plaats uw bestelling via onze webshop (denk hierbij ook aan alles voor de bevestiging en afwerking) en voldoe de betaling. We houden u per mail op de hoogte van uw bestelling.

Houthal 15: ook voor advies

Weet u wel wat u wilt maken, maar nog niet wat u nodig heeft? Dan kunnen wij u uitstekend assisteren. We kennen alle houtsoorten in ons aanbod als geen ander en kunnen u daarom ook als geen ander adviseren over welk hout het geschiktst is voor uw project. Neem hiervoor, of voor andere vragen, contact met ons op via 0297 747 002 of info@houthal15.nl.

 

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal
Offerte aanvragen Whatsapp ons