Vuren planken

Bent u bezig met een buitenproject en op zoek naar een veelzijdige houtsoort? Ontdek de planken van vurenhout bij Houthal 15. Onze collectie vuren planken biedt de perfecte oplossing voor al uw projecten. Of u nu op zoek bent naar planken voor een schutting of een tuinhuisje, bij ons vindt u kwalitatieve en duurzame houtsoorten. U kunt vuren gebruiken om prachtige structuren en elementen in uw buitenruimte te creëren. Dit komt door de combinatie van duurzaamheid, bescherming en veelzijdigheid. Creëer een warme sfeer in de tuin met de hoogwaardige vuren planken van Houthal 15. Transformeer uw tuin om tot een eigen paradijs als verlengstuk van uw huis.

Toont alle 4 resultaten

Bij veel projecten zijn vuren planken onmisbaar bouwmateriaal. Of het nu voor in uw tuin, bij uw verbouwing of voor iets anders is, Houthal 15 heeft altijd een grote voorraad met vuren planken in standaardmaten beschikbaar. Daarnaast zagen we met alle plezier en gemak vuren planken voor u op maat. Bekijk ons aanbod hieronder.

Vuren planken kopen

In onze eigen zagerij zagen we vuren planken op maat. We zorgen ervoor dat onze houtvoorraad altijd op peil is, zodat onze klanten direct aan de slag kunnen met voldoende hout.

Een deel van onze vuren planken is geïmpregneerd, wat betekent dat ze zijn behandeld met een verduurzamingsmiddel. Deze vuren planken zijn beter beschermd tegen de elementen van het weer en gaan dus langer mee. Ideaal als u met vuren planken aan de slag wilt gaan in uw tuin of elders buiten. Geïmpregneerde planken zijn bij uitstek geschikt wanneer u een schutting wilt bouwen of een prieel wilt neerzetten in de tuin.

Heeft u vragen over onze vuren planken of wilt u maatwerk geleverd hebben? Onze houtexperts staan voor u klaar. Stuur ons een e-mail of neem direct contact op via onderstaand telefoonnummer.

Mail info@houthal15.nlBel 0297-747002

  • Met verduurzamingsmiddel geïmpregneerde vuren planken
  • Perfect voor tuin- en buitenprojecten
  • Neem contact op voor maatwerk

Vurenhouten planken toepassen

Vurenhouten planken gebruikt u voor van alles. Denk bijvoorbeeld aan een mooie, rustieke wandbekleding van uw huis of een stevige schutting. Deze planken zijn gemakkelijk te bewerken, bovendien hebben we verschillende afwerkingen beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor fijnbezaagde of geschaafde vuren planken.

Vuren planken geschaafd

Geschaafde vuren planken hebben een fijnere afwerking en passen goed bij een meer klassieke look. Fijnbezaagde planken zijn grover en geven uw project een stoer en eigentijds uiterlijk.

Zwarte vuren planken

Wist u dat we ook vuren planken in het zwart hebben? Deze moderne variant is momenteel erg populair: hij geeft uw tuin een modern en industrieel uiterlijk. Helemaal van nu.

Eigenschappen vuren

In Nederland is vurenhout het meestgebruikte naaldhoutsoort. Onze vuren planken zijn afkomstig van de fijnspar, een boom die voornamelijk groeit en wordt gekweekt in Midden- en Noord-Europa. De kenmerken van vuren zijn:

  • Lichtgele tot witte kleur
  • Fijne nerf met overwegend rechte draad
  • Nagenoeg geurloos
  • Relatief goedkoop
  • Makkelijk te bewerken

Als u gaat voor geïmpregneerde vuren planken, kiest u voor een duurzaam bouwmateriaal. Het verduurzamingsmiddel dat we gebruiken zorgt ervoor dat de vuren planken ongeveer 10 à 15 jaar meegaan.

Kunnen we helpen?

Wilt u meer weten over onze vuren planken of wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk? Onze medewerkers helpen u graag verder. Neem contact op via onderstaande buttons:

Mail info@houthal15.nlBel 0297-747002

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal
Offerte aanvragen Whatsapp ons