Hardhout

Totaal 1–16 van 38 producten

Houthal 15 heeft een ruim assortiment met hardhout . Denk bijvoorbeeld aan Keruing, Massaranduba, Azobé, Bangkirai en Angelim Vermelho. Al ons hardhout is verkrijgbaar in diverse lengtes en diktes, van planken tot palen en van balken tot vlonderplanken.

  • Enorm aanbod verschillende maten hardhout
  • Verantwoord, duurzaam en sterk
  • FSC en PEFC gecertificeerd hout

Hardhout kopen

Houthal 15 biedt u hardhout in alle soorten en maten. Bij ons kunt u terecht voor planken, balken en palen van verschillende types hardhout, zoals Bankirai en Agelim Vermelho.

Voor de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs van dit veelzijdige en duurzame hout heeft u bij ons een ruime keuze. Bovendien verkopen we enkel verantwoord gewonnen hardhout; het is dan ook voorzien van diverse keurmerken, zoals het FSC- en PEFC-keurmerk.

Weet u al precies welk hardhout u allemaal nodig heeft voor uw project of heeft u eerst nog advies nodig? We helpen graag. Bel met onze collega’s via 0297-747002 of stuur ze een e-mail via info@houthal15.nl.

Hardhout planken

Hardhouten planken zijn ideaal voor een duurzame schutting, knusse overkapping of als wandbekleding aan de buitenkant van uw (tuin)huis. Verkrijgbaar in diverse maten en diktes, zodat u altijd de ideale hardhouten plank voor uw project vindt.

Hardhout palen

Voor sterke palen voor een vlonder, schutting of prieel kiest u voor hardhouten palen. Deze gaan jaren mee en zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen en maten.

Hardhout balken

Of u nu een vlonder boven een vijver bouwt, een pergola wilt realiseren of een afscheiding wilt maken, met hardhouten balken zorgt u voor een stevig bouwproject waar u nog een lange tijd van geniet.

Voor een robuust en duurzaam resultaat

Met hardhout is uw tuinproject van succes verzekerd. Dit oersterke hout laat zich gemakkelijk bewerken en is van nature bestand tegen de weerselementen. Het is vochtbestendig, onderhoudsarm en na verloop van tijd verweert het naar een prachtige, natuurlijke grijstint.

Het hardhout dat u koopt bij Houthal 15 is voorzien van de nodige keurmerken, zoals het PEFC- en FSC-keurmerk. Dat betekent dat onze houtproducten op verantwoorde wijze zijn gewonnen en verwerkt. U kunt dus met een gerust hart met dit hout aan de slag.

Het assortiment van Houthal 15

Bij Houthal 15 houdt het niet op bij enkel hardhout. We bieden u nog veel meer. Ons assortiment biedt u een ruime keuze aan verscheidene houtproducten, ook van andere houtsoorten. Zo koopt u bij ons onder andere:

Maatwerk mogelijk

Staat uw maat er niet tussen? Geen probleem, Houthal 15 levert ook maatwerk. Geef de maten en afwerking door die u nodig heeft en we zagen en bewerken voor u de perfecte palen, planken of balken.

Kunnen we u helpen?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste hardhout voor uw project? Onze houtexperts voorzien u graag van advies. Stuur een e-mail naar info@houthal15.nl of bel naar 0297-747002.

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal