Hardhouten Vlonderplank Bangkirai Premium 25×145

Materiaal

Bangkirai Premium

Behandeling

geschaafd

Bewerking

1 zijde ribbel en 1 zijde glad

Breedte (mm)

145

Dikte (mm)

25

Lengte (mm)

1220, 2450, 2750, 3050, 3350, 3650, 3950, 4250, 4600, 4900

Aantal
  • Gratis verzenden vanaf € 1.500,-
De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal

Voor een prachtige vlonder in uw tuin is de hardhouten vlonderplank Bangkirai premium 25x145 mm de beste keuze. Bangkirai is namelijk een duurzame hardhoutsoort die weinig krimpt en uitzet. Van een Bangkirai vlonder geniet u dan ook zeer lang.

De hardhouten vlonderplank Bangkirai premium 25x145 mm die u bij Houthal 15 vindt, is bovendien van topkwaliteit, waardoor deze nog langer meegaat. Heeft u een grote hoeveelheid Bangkirai vlonderplanken nodig? Dan bent u eveneens aan het juiste adres bij ons. Wij hebben namelijk altijd voldoende hout voorradig. Indien u een zakelijke bestelling wilt plaatsen, kunt u bij ons langskomen of een zakelijk account aanmaken.

Realiseer een luxe vlonderterras in uw tuin

De prachtige Bangkirai premium vlonderplank in de kopmaat 25x145 mm is een goede keuze voor het creëren van een vlonderterras dankzij zijn luxueuze uitstraling. De mooie donkergele tot lichtbruine kleur van Bangkirai hout geeft de vlonder tevens een warme uitstraling. Met de premium Bangkirai hardhouten vlonderplanken van 25x145 mm voegt u dus luxe én gezelligheid toe aan uw tuin.

Vlonderplanken van Bangkirai kunnen daarnaast voor tal van andere buitenprojecten gebruikt worden. Zo kunt u ze gebruiken voor waterwerken en hekken. Andere toepassingen voor de Bangkirai premium hardhouten vlonderplank 25x145 mm zijn:

  • Terrassen
  • Brugdekdelen
  • Steigers

Eigenschappen Bangkirai houten vlonderplank premium

Onze hardhouten premium Bangkirai vlonderplank heeft een dikte van 25 mm en een breedte van 145 mm. U kunt ze kopen in verschillende lengtes. Deze vlonderplanken zijn erg populair, omdat ze een lange levensduur hebben. Ze gaan namelijk 25 jaar of langer mee. Bangkirai is afkomstig uit Zuidoost-Azië en heeft een mooie lichtbruine kleur. Het hout heeft ook weinig knoesten en een fijne structuur, waardoor het perfect is voor vlonders en schuttingen.
Er zijn twee soorten Bangkirai hout: Yellow Balau en Red Balau. Yellow Balau heeft een betere kwaliteit dan Red Balau. Ook neemt deze soort minder snel vocht op. Wij hebben ervoor gekozen om u enkel de beste kwaliteit aan te bieden. Daarom zijn onze Bangkirai vlonderplanken allemaal gemaakt van Yellow Balau hout. Onze hardhouten vlonderplank van Bangkirai met kopmaat 25x145 mm heeft tevens groeven aan de ene zijde en is glad aan de andere zijde.

Voordelen Bangkirai hout

  • Goed bestand tegen schimmels en insecten
  • Gaat 25 jaar of langer mee
  • Luxueuze en warme uitstraling
  • Makkelijk te bewerken

Zo kunt u Bangkirai behandelen

Bangkirai behandelen is helemaal niet moeilijk. Om de kleur te behouden wordt aangeraden om het hout te behandelen met Bangkirai olie. Indien u dit niet doet, krijgt Bangkirai hout na verloop van tijd een grijsbruine kleur. Voor de rest hoeft u niets te doen. Dat is een van de redenen waarom de premium Bangkirai hardhouten vlonderplank 25x145 mm zo'n goede keuze is.

Bewerking Bangkirai hardhouten vlonderplank premium 25x145 mm

De hardhouten premium Bangkirai vlonderplank 25x145 mm is ondanks zijn hardheid goed in te korten, schaven en zagen. Om het bewerken nog makkelijker te maken, raden we aan om het hout voor te boren als u het gaat vastschroeven. Gebruik ook enkel roestvaststalen bevestigingsmaterialen, zodat er geen vlekken op het hout komen.

Premium Bangkirai vlonderplanken kopen bij Houthal 15

Droomt u van een prachtige Bangkirai vlonder? Bestel dan de Hardhouten Vlonderplank Bangkirai Premium 25x145 mm bij Houthal 15 en geniet van een hoop voordelen. Zo verzekeren we u altijd van de beste kwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons achteraf betalen. We verkopen eveneens vlonderplanken van Douglas hout. Ook vindt u bij Houthal 15 balken, palen en gewone planken. Het hout dat u bij ons terugvindt, komt allemaal uit verantwoord beheerde bossen en is daarom milieuvriendelijk.

Als u nog niet zeker bent over de houtsoort of kopmaat, adviseren we u om bij ons langs te komen. Bij ons op locatie geven we u graag advies. Dat maakt het kiezen heel wat makkelijker! Onze houtexperts staan bovendien klaar om u te helpen. Wilt u drukte vermijden? Dan kunt u een afspraak maken.

Naar afmetingen en prijzen