Hardhout geschaafd

  • Beschikbaar in diverse lengtes en diktes
  • Geschikt voor al uw buitenprojecten
  • Voorzien van PEFC- en FSC-keurmerk

Hardhout geschaafd kopen

Bij Houthal 15 kunt u terecht voor hardhout dat geschaafd is, in alle soorten en maten en van verschillende typen hardhout. Denk bijvoorbeeld aan Keruing, Massaranduba, Azobé, Bangkirai en Angelim Vermelho. Voor duurzaamheid en stevigheid in uw projecten kiest u voor hardhout dat u zonder zorgen kunt verwerken. Al het hout dat we aanbieden is voorzien van de FSC- en PEFC-keurmerken.

Geschaafd hardhout: duurzaam en voordelig

Kiezen voor hardhout biedt u tal van verschillende voordelen. Bij Houthal 15 krijgt u hoe dan ook hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Uw project profiteert maximaal van de duurzaamheid en stevigheid van hardhout voor een aantrekkelijke prijs. De duurzaamheid is voor veel mensen de doorslaggevende factor om voor hardhout te kiezen voor verschillende bestemmingen buitenshuis. Hardhout gaat lang mee en vergrijst ook mooi naarmate het langer in weer en wind staat.

Hardhout is daarnaast zeer sterk en weerbestendig. Bovendien kan het tegen constante blootstelling aan de elementen, waardoor hardhouten palen erg geschikt zijn voor het maken van een vlonder boven bijvoorbeeld een vijver.

Toepassingen van hardhout

In uw tuin kunt u veel doen met geschaafd hardhout. Voor een schutting kijkt u bijvoorbeeld naar hardhouten planken die in verschillende maten en diktes beschikbaar zijn. Ook uw wandbekleding of tuinafscheiding wordt sterk, duurzaam en natuurlijk mooi door planken te gebruiken van geschaafd hardhout.

Een stevige basis van hardhout is gewenst voor een schutting, een overkapping of een vlonder boven een vijver. Bij Houthal15 zijn hiervoor alle soorten hardhout in verschillende vormen en maten beschikbaar. Of u nu hardhouten balken, planken, vlonderplanken of palen nodig hebt: u vindt ze op onze website.

De voordelen van geschaafd hardhout

Geschaafd hardhout heeft nog een aantal voordelen ten opzichte van hardhout dat niet geschaafd is. Het is namelijk al glad afgewerkt wanneer het bij u afgeleverd wordt. Dit scheelt u veel voorbereidend werk. Een van de twee grootste voordelen van het schaven van hardhout is dat het hout niet zal splinteren. Dit maakt dat u het makkelijk kunt bewerken. Naast dat u splinters vermijdt, is geschaafd hardhout geschikter om te verven dan ongeschaafd hout. Ook dat scheelt veel voorbereidend werk.

Waarom kiest u voor Houthal15?

Naast het veelzijdige hardhout assortiment biedt Houthal15 u de geruststelling dat het hout op een verantwoorde manier is gewonnen en verwerkt. Al het hardhout dat bij ons te koop is, is gecertificeerd met het FSC- en PEFC-keurmerk. Hierdoor werkt u prettig en begint u zonder zorgen aan uw buitenproject.

Neem contact op met onze houtexperts

Zoekt u geschaafd hardhout in alle soorten en maten? Op onze website vindt u alles wat u nodig kan hebben. Staat de maat die u wenst er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, want maatwerk is ook zeker mogelijk. We zijn te bereiken via 0297-747002 en info@houthal15.nl.

De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal
Offerte aanvragen Whatsapp ons