Hardhouten Balk Fijn Bezaagd Azobe 50×200 mm

Materiaal

Azobe Hardhout

Behandeling

Onbehandeld

Bewerking

Fijnbezaagd (ruw)

Breedte (mm)

200

Dikte (mm)

50

Lengte (mm)

2000, 3000, 4000, 4500

Aantal
  • Gratis verzenden vanaf € 1.500,-
De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal

Hardhouten Azobé balken zijn de perfecte oplossing voor een sterk en duurzaam project. De hardhouten balken fijn bezaagd Azobé 50x200 mm zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Of u nu zakelijk of particulier bent, deze speciale houtsoort is een aantrekkelijke keuze. Gaat u een zakelijke bestelling plaatsen? Maak dan een zakelijk account aan, zodat we u optimaal kunnen helpen.

Wat is Azobé hardhout?

Azobé hardhout is een duurzaam en sterk type hout dat geschikt is voor verschillende toepassingen. Dit type hout is bij uitstek geschikt voor buitengebruik, zoals tuinhuisjes, overkappingen en andere constructies die in de tuin of als uitbouw van het huis worden gebruikt.

De voordelen van Azobé hardhout

De voordelen van het gebruik van Azobé hardhout zijn talrijk. Ten eerste is het hout zeer sterk en duurzaam, waardoor het zeer geschikt is voor buitengebruik. Bovendien is het weerbestendig en heeft het een lange levensduur. Daarnaast is het hout ook nog eens esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een echte blikvanger is in uw tuin of op uw terras. Voor kleurbehoud raden we u wel aan om het hout te voorzien van olie of beits.

Specificaties hardhouten balk fijn bezaagd Azobé 50x200 mm

  • Duurzaamheidsklasse: 1
  • Bewerking: Fijn bezaagd (ruw)
  • Behandeling: Onbehandeld
  • Keurmerk: FSC
  • Dikte: 50 mm
  • Breedte: 200 mm
  • Mogelijke lengtes: 2000, 2500, 3500 of 4000 mm

Kenmerken van Azobé hout

Azobé hardhout komt uit West-Afrika, waar het groeit in natte bossen en op de oevers van rivieren. Het hout is één van de meest gewilde soorten ter wereld en wordt geroemd om zijn oersterke eigenschappen.

Een van de kenmerken van Azobé hardhout is de goudbruine kleur, met donkere strepen. Het is zwaar en hard, en heeft een dichte structuur die het hout sterk maakt. Het heeft een hoge weerstand tegen rot en schimmel, en is daarom geschikt voor toepassingen waar het blootgesteld wordt aan vocht.

Hardhouten balken fijn bezaagd Azobé 50x200 mm toepassen

Azobé hardhout wordt vaak gebruikt voor onder andere bruggen, damwanden, funderingen en palen. Het is een veelzijdig houtsoort met een duurzaam karakter. Dit hout heeft niet voor niks de hoogste duurzaamheidsklasse, namelijk 1.

Hardhout van Houthal15

Bij Houthal15 hebben we een uitgebreid assortiment hardhout. Niet alleen vindt u balken van 50x200 mm, maar ook:

Hardhouten Azobé balken van 50x200 mm kopen?

Bent u geïnteresseerd in onze fijn bezaagde hardhouten Azobé balken van 50x200 mm, maar heeft u nog vragen? Onze experts staan met enthousiasme klaar om ze te beantwoorden. Dit doen we op onze locatie, maar ook telefonisch of per e-mail. Maak een afspraak om langs te komen, bel ons via 0297-747002 of stuur een e-mail naar info@houthal15.nl.

Naar afmetingen en prijzen