Hardhouten Paal Fijn Bezaagd Angelim Vermelho 25×50 mm

Materiaal

Angelim Vermelho

Behandeling

Gepunt

Bewerking

Fijnbezaagd (ruw)

Breedte (mm)

50

Dikte (mm)

25

Lengte (mm)

600

Aantal
  • Gratis verzenden vanaf € 1.500,-
De voordeligste houthal op de grens van noord- & zuid holland
Grote voorraad hout, maatwerk uiteraard mogelijk!
Achteraf betalen of betaal direct via iDeal

Met een Angelim Vermelho hardhouten paal fijnbezaagd 25x50 mm van Houthal 15 heeft u hout in handen waarmee u snel en eenvoudig een stevige constructie bouwt. De palen plaatst u dankzij de geschaafde punt zonder moeite in de grond. De hardhouten palen uit ons assortiment zijn bovendien allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van een FSC-keurmerk, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn.

Daarnaast bieden wij Angelim hout van topkwaliteit tegen lage prijzen aan. Als u graag een zakelijke bestelling wilt doen, kunt u langskomen of een zakelijk account aanmaken. Weet u niet zeker welk hout u het best gebruikt voor uw project? Dan geven onze houtexperts u graag advies ter plaatse. U kunt dan langskomen tijdens de openingsuren of online een afspraak maken.

Angelim Vermelho palen voor een stevige constructie

Palen zijn ideaal om funderingen te maken voor allerlei bouwprojecten. Zeker als u kiest voor Angelim Vermelho hardhouten palen. Door hun duurzame karakter kunt u namelijk rekenen op een stevige constructie waarvan u jarenlang geniet.

Dit zijn enkele andere interessante projecten waarvoor u Angelim Vermelho palen kunt gebruiken:

  • Onderliggers voor vlonders

Eigenschappen Angelim Vermelho hardhouten paal fijnbezaagd 25x50 mm

De Angelim Vermelho paal fijnbezaagd 25x50 mm gaat lang mee, omdat deze houtsoort onder de hoogste duurzaamheidsklasse valt. Angelim Vermelho is van nature bestand tegen vocht en daardoor ideaal voor buitengebruik. Het hout is afkomstig uit Brazilië en heeft een mooie gele of rode kleur. Een ander opvallend kenmerk van Angelim Vermelho hout is dat het een typische geur heeft wanneer het vers gezaagd is. Deze geur verdwijnt na verloop van tijd.

Angelim Vermelho is nog niet zo bekend, maar het is een houtsoort die aan populariteit aan het winnen is, zowel bij de doe-het-zelver als professionele vakman. De reden daarvoor is voornamelijk de duurzaamheid en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van het hout.

Voordelen Angelim Vermelho palen fijnbezaagd

  • Bestand tegen water
  • Lange levensduur van meer dan 25 jaar
  • Geen bewerking nodig

Hoe kunt u Angelim Vermelho palen behandelen en bewerken?

De fijnbezaagde hardhouten paal 25x50 mm van Angelim Vermelho is ruw en heeft een geschaafde punt waarmee u hem rechtstreeks in de grond kunt plaatsen. Omdat de hardhouten paal voornamelijk gebruikt wordt voor constructies, hoeft u deze niet te bewerken of behandelen.

Indien de hardhouten Angelim Vermelho paal toch zichtbaar blijft, kunt u deze insmeren met beschermingsolie. Op die manier blijft de mooie kleur bewaard. Wilt u de Angelim Vermelho palen bewerken? Dan is het belangrijk om ze eerst voor te boren. Hardhout heeft een hele harde kern waar niet zomaar in geboord kan worden.

Hardhouten Angelim Vermelho palen kopen bij Houthal 15

Heeft u Angelim Vermelho palen nodig voor uw project? Dan is het een goed idee om ze te kopen bij Houthal 15, want bij ons bent u zeker van de beste kwaliteit. U kunt bij Houthal 15 ook terecht voor grote hoeveelheden, omdat wij doorlopend veel hout op voorraad hebben. We zijn er zowel voor zakelijke klanten als particulieren.

Heeft u voor uw project ook hardhouten planken of hardhouten vlonderplanken nodig? Dan vindt u ook wat u zoekt in ons assortiment. We verkopen naast Angelim Vermelho bovendien nog andere houtsoorten, zoals Douglas en Azobé hout. Bij twijfels over de kopmaat of het soort hout, mag u altijd uw vragen aan ons stellen. Zowel online als op locatie helpen onze houtexperts u graag met het vinden van het juiste hout voor uw projecten!

Naar afmetingen en prijzen