Eikenhout op maat

Zeker weten dat het hout de geschikte afmetingen heeft voor uw project? Laat uw eikenhout op maat zagen door de experts van Houthal15. U kunt hierbij de balken, palen, planken en schaaldelen uit ons assortiment kiezen en deze delen op maat laten zagen. Vul via ons formulier in hoeveel hout u nodig heeft en in welke afmetingen en we komen heel snel bij u terug met een hele scherpe offerte. Al het hout in ons assortiment is afkomstig van eerlijke boskap en is voorzien van de nodige certificaten.

Bestel eikenhout op maat

Andere houtsoorten op maat

Combineert u in uw project meerdere houtsoorten of bent u op zoek naar ander hout op maat? In ons assortiment vindt u de volgende houtsoorten. We kunnen al het hout in ons aanbod voor u op maat zagen.

Azobe hout op maat

Eigenschappen

Duurzaamheidsklasse 1 – Zeer duurzaam
Geschikt voor Buitenconstructies die in direct contact staan met de grond, zoals funderingen voor schuttingen, tuinhuisjes en vlonders.
Minder geschikt voor Meubels
Levensduur 25+ jaar

Azobe hout op maat vanaf € XX,- per XX


Angelim Vermelho op maat

Eigenschappen

Duurzaamheidsklasse 1 – Zeer duurzaam
Geschikt voor Buitenconstructies die in direct contact staan met de grond, zoals funderingen voor schuttingen, tuinhuisjes en vlonders.
Minder geschikt voor Meubels
Levensduur 25+ jaar

Angelim Vermelho op maat vanaf € XX,- per XX


Douglashout op maat

Eigenschappen

Duurzaamheidsklasse 3 – Matig duurzaam
Geschikt voor Buitenconstructies die niet in direct contact staan met de grond, zoals schuttingpanelen, de panelen van tuinhuisjes en vlonders of overkappingen.
Minder geschikt voor Funderingen van o.a. schuttingen.
Levensduur 10 – 15 jaar

Douglashout op maat vanaf € XX,- per XX


Vurenhout op maat

Eigenschappen

Duurzaamheidsklasse 4 – Weinig duurzaam
Geschikt voor Bekleden van tuinhuisjes en meubels voor binnen en buiten, zoals tafels, bankjes, etc.
Minder geschikt voor Funderingen van constructies die enkele tientallen jaren moeten blijven staan, zoals schuttingpalen en de basis voor tuinhuisjes.
Levensduur 5 – 10 jaar

Vurenhout op maat vanaf € XX,- per XX


Alles voor de bevestiging

Uw eikenhout op maat én gelijk alles voor de bevestiging en afwerking bestellen? Dat doet u bij Houthal15. Weet u al wat u nodig heeft, dan kunt u in bovenstaand formulier aangeven wat u wilt bijbestellen. Wij nemen deze artikelen mee in het prijsoverzicht.

Maar ook voor advies over de bevestiging en afwerking zijn wij uw expert. Vertel ons wat u wilt maken en we kijken samen naar de beste producten in ons assortiment. Neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Eikenhout op maat prijs

U heeft al hele mooie delen eikenhout op maat vanaf € XX,-. De prijs is onder andere afhankelijk van het formaat en de afwerking.

Waar is eikenhout geschikt voor?

Eikenhout is met een duurzaamheidsklasse van 2  nét iets minder duurzaam dan bijvoorbeeld Azobe hout. Het is daarentegen wel makkelijker te bewerken. Eikenhout is uitermate geschikt om deuren en meubels mee te maken. Ook tafelbladen, vloeren en trappen kunt u uitstekend maken van eikenhout. Met een levensduur van 15 tot 25 jaar is eikenhout een van de sterkste houtsoorten.

Advies van onze experts

Wilt u advies over welke houtsoort de beste is voor uw project of wilt u om een andere reden contact met onze experts? Leg uw vraag aan ons voor en ontvang 1 op 1 advies. We vertalen uw idee graag naar een tastbaar concept en verzorgen voor u het hout én de bevestigingsmaterialen tegen de beste prijs.

Neem contact op

Offerte aanvragen Whatsapp ons